146405
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski. - Wyd. 5 popr. i uzup. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1997 (Rzesz. : RZG). - 254, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 19 x 21 cm.
Status dostępności:
Tarnów czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B 3 149 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [256].
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia - specjalizacja żywienie zbiorowe oraz zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej